Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Erkend en gesubsidieerd door Kind & Gezin
  • Veilige en rustige omgeving
  • Gezonde voeding
  • Gemengde leefgroepen

Ons kinderdagverblijf heeft 3 'verticale' leefgroepjes. Dit wil zeggen dat de kindjes van begin tot einde in hetzelfde leefgroepje zitten. Waardoor alle leeftijden door elkaar zitten. Hierdoor leren ze veel van elkaar. Groeikansen op alle vlakken!!!

De medewerkers die dagelijks instaan en/of betrokken zijn bij de opvang van het kind zijn:

Leefgroep 1: Cindy H., Cindy Vdk., Chantal

Cindy H.: Ik ben een zorgzame echtgenote, moeder en kinderbegeleidster met een hart voor kinderen.
Cindy Vdk.: Ik werk al enige tijd hier bij 'De kaboutertjes'. Zelf ben ik getrouwd en heb 3 kinderen. Als gezin hebben we een hoofdhobby en dat is 'Darts'. Daarbuiten hebben we thuis nog een zelfstandige zaak in ramen en deuren waar de oudste zoon in meewerkt.
Chantal: Ik doe dit al 32 jaar met liefde en plezier. Zelf heb ik een dochter en zoon. En ondertussen ben ik oma van Lex, Livia en Mica. Onze twins genieten nu van de kaboutertjestijd

Leefgroep 2: Eline, Kristien, Sarah

Eline: Ik ben jarig op 8 april en woon in Zoutleeuw. Ik werk sinds 2018 met veel liefde bij de kaboutertjes. Ik heb een speels hondje 'Laika', zij houdt me elke goed bezig.
Kristien: Ik ben opgegroeid op de boerderij met veel dieren. Het leukste was meerijden met de tractor. Ik werk bij de kaboutertjes sinds 2015. Ik vind het fijn om de kinderen nieuwe dingen te leren en hier in te stimuleren.
Sarah: Ik woon in Zoutleeuw en ben mama van 3 kinderen en 1 +zoon. Ondertussen werk ik sinds 2012 bij de kaboutertjes en doe mijn job met veel liefde.

Leefgroep 3: Hanne, Indra, Joyce (vervanging) en Sonja

Hanne: Ik ben geboren op 7 augustus 1996 en woon in Drieslinter. In 2017 heb ik mijn diploma kleuteronderwijzeres gehaald. Na eerst wat ervaring op te doen in scholen en in een ander kinderdagverblijf, ben ik sinds 2019 werkzaam bij 'De kaboutertjes'. De liefde die ik elke dag geef aan de kindjes, krijg ik dubbel en dik terug. :-)
Indra: Ik ben afkomstig van Hasselt maar woon nu al enkele jaren in Geetbets samen met mijn man en 2 schatten van dochters. Van 2019 sta ik als vaste begeleidster in groepje 3 waar we met z'n allen veel plezier hebben.
Joyce: Ik ben geboren op 24 juni 1997 en woonachtig te Nieuwerkerken. Sinds december 2021 sta ik in leefgroep 3 ter vervanging van een collega. Ondanks ik pas hier gestart ben heb ik op deze korte periode een speciale band opgebouwd met de kindjes en ouders. Iets wat ik nooit vergeten zal!
Sonja:

Het vlinderteam

Sarah:
Luna: ik vlieg van het ene groepje naar het andere om mijn collega's te ondersteunen. Zo heb ik de mogelijkheid om al jullie kleine spruitjes te mogen leren kennen. Ik ben hier begonnen in 2021. In mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden.

Verantwoordelijke en ondersteunend personeel

Martine: Ondertussen meer dan 20 jaar geleden, verliet ik UZ Gasthuisberg voor een mooie en uitdagende job bij vzw Storzo. Oncologie en nierdialyse werden omgeruild voor het kinderdagverblijf 'De kaboutertjes'. Een bewuste keuze voor een positieve werk-gezinsbalans. Ondertussen staan onze twee kinderen op eigen benen en trachten mijn echtgenoot en ik te genieten van de kleine & mooie dingen des levens...
Christel: In 2007 heb ik mijn hart verloren aan 'De kaboutertjes'. Eerst als begeleider in leefgroep 2, nu sinds enkele jaren sta ik ter ondersteuning van onze verantwoordelijke, Martine. Verder ben ik studentenmentor en ondersteun ik in de 3 leefgroepen. Ik ben gehuwd met Jo en samen hebben we 1 dochter Noa.
Patricia ...

Het logistiek team

Deze personen staan in voor de logistieke ondersteuning voor ons kinderdagverblijf.
Corneel: ik ben woonachtig te Linter. In 2015 heb ik stage gelopen bij 'De kaboutertjes' en ben direct gebleven ;-). Mijn hobby's zijn autotuning, pretparken bezoeken en af en toe naar een festival gaan.
Lucia:

Onze vrijwilligers

We zijn trots op de ondersteuning van onze vrijwilligers, ze zijn een belangrijke schakel in onze organisatie.

De kaboutertjes

Kinderdagverblijf te Zoutleeuw met kwaliteitsvolle dagopvang voor kinderen van 0 jaar tot ze naar de kleuterschool gaan.

Meer informatie

Contactgegevens

  • Vestendreef 2, 3440 Zoutleeuw
  • kaboutertjes@storzo.be
  • 011/78 29 68
  • 0496/16 25 95

Openingsuren

Ma
06:30–18:30
Di
06:30–18:30
Wo
06:30–18:30
Do
06:30–18:30
Vr
06:30–18:30
Onze sluitingsdagen

© 2024 De Kaboutertjes | Privacy policy | Website door DESIGN8